NEGA S KOZMETIKO MATIS

Home / NEGA S KOZMETIKO MATIS /

Nego obraza in dekolteja v našem studiu izvajamo s prestižno kozmetiko blagovne znamke MATIS, ki ima na našem tržišču že velik renome in z maskami za nego obraza zagotavlja kar najboljši negovalni učinek.

Kozmetika MATIS svoje izdelke trgu vedno predstavlja z vrhunskim znanjem in izkušnjami francoskih strokovnjakov, njihovi izdelki pa so v svetu med najbolj priznanimi.

Kozmetični tretma v našem studiu uporabnicam prinaša več prednosti. Izjemen poudarek dajemo sami negi in postopnemu nanašanju  maske na obraz, pri čemer obraz nežno masiramo, medtem ko se strankam v času delovanja negovalnih mask posvetimo tudi z masažami rok ali nog.

V našem studiu se stranki popolnoma posvetimo in nudimo dodano vrednost pri negi obraza, ki si je stranka ne more nuditi doma. Stranke zaupajo v naše znanje in izkušnje že trideset let, ves čas pa svoje znanje dopolnjujemo tudi s šolanji v centrih MATIS in tako izvajamo najnovejše Matisove nege, saj so nemalokrat korak pred vsemi ostalimi vodilnimi in priznanimi kozmetičnimi hišami.

V salonu vam radi svetujemo in nudimo tudi nakup Matisovih izdelkov, saj smo za to med najbolj usposobljenimi na slovenskem trgu.