NEGA NOG

Home / NEGA NOG /

V našem salonu vam nudimo profesionalno pedikuro, ki vključuje tudi najzahtevnejšo obdelavo z najstrožjimi higienskimi postopki. Za razvajanje bo med našim delom z vašimi stopali poskrbel udobni pedikerski stol. Za brezhiben videz stopal in zdrav ter zanesljiv korak bomo poskrbeli s kozmetiko LCN, ki ima odličen negovalen, osvežujoč in antiseptični učinek.

Negovalna pedikura

Negovalna pedikura vključuje kopel, piling in odstranjevanje odmrle kože ter manjših otiščancev na stopalih. Uredimo in skrajšamo vam tudi nohte, ki jih preventivno postrižemo, da se ne bodo vraščali, jih zatem še očistimo ter pripravimo za lakiranje. Po vsem tem vas razvajamo še z masažo stopal, ki je izredno sproščujoča, osvežilna in predvsem negovalna. Mnogi se radi vračajo na pedikuro prav zaradi masaže, ki jo na željo stranke tudi podaljšamo, saj ta nudi lahkoten korak in izjemno počutje.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura poleg negovalne vključuje še obdelavo bolečih vraščenih nohtov, večjih otiščancev, kurjih očes in odebeljenih glivičnih nohtov. Med te nege štejemo tudi obdelavo stopal diabetičnih bolnikov, ki se zavedajo pomembnosti rednega odstranjevanja odmrle kože na stopalih in s tem preprečitev pokanja odebeljene kože, ki je izredno boleča in vzrok vnetnih sprememb na stopalih.


Nega stopal je zelo pomembna, saj so noge vsakodnevno izjemno obremenjene in so vitalnega pomena za naše gibanje. Pedikura torej ni le privilegij, temveč je z estetskega in zdravstvenega vidika zelo pomembna za vsakogar izmed nas.

Po vsaki pedikuri vas razvajamo še z masažo stopal, ki zajema tudi spodnji del nog vse tja do kolen. Storitev lahko na vašo željo dopolnimo še z lakiranjem nohtov s klasičnim ali permanentnim gel lakom, ki je še posebej dobrodošel v zimskem času, saj lahko po lakiranju takoj obujete čevlje ali škornje. Ta lak je tudi izjemno odporen na obrabo tudi v aktivnih poletnih dneh na plaži in pri poletnih športih. In ne pozabite: tudi na nogah si lahko privoščite modne poslikave z vzorčki s svetlečimi raznobarvnimi kamenčki »cirkoni«, s katerimi bo videz vaših nohtov privlačno čaroben in bo zato zagotovo pritegnil marsikateri občudujoč pogled.