PERMANENTNI GEL LAK

Home / PERMANENTNI GEL LAK /

Gel Color lak je permanentni lak, ki ga odlikuje izjemna obstojnost in trdnost. Gel lak nohte nekoliko utrdi in hkrati polakira. Gel Color lak je idealen za tiste, ki nimajo veliko prostega časa in opravljajo več ročnih opravil, kljub vsemu pa si želijo lepih in negovanih nohtov, saj s to tehniko naravni noht obenem tudi zaščitimo pred agresivnimi čistili in topili. 


Sušenje laka je hitro, saj poteka pod posebno lučko, ki lak hitro strdi in tako po obisku studia ni potrebno pretirano paziti na obrabo laka na nohtih. Ta tehnika lakiranja omogoča 2-3 tedne brezhibnega videza z visokim sijajem.

Lak lahko odstranimo le v salonu s posebno neagresivno raztopino Ekspert Touch, ki je zelo nežna do nohtov. Brušenje naravnega nohta ni potrebno, s tem pa se izognemo tudi tanjšanju vaših naravnih nohtov.

Podjetje OPI se lahko pohvali z izjemno kakovostjo svojega Gel Color laka, saj je po obstojnosti v samem vrhu primerljivih proizvajalcev.

V našem studiu ponujamo veliko izbiro lakov, ki jih redno dopolnjujemo z aktualnimi novimi odtenki. Po vaši želji vam naredimo francosko manikiro (konico v beli barvi) ali v vseh razpoložljivih ostalih odtenkih. Vaše nohte lahko popestrite tudi z različnimi modnimi poslikavami, vključno z okrasnimi kamenčki (»cirkoni«) različnih oblik in barv.   


      

IBX sistem za zaščito vaših naravnih nohtov

IBX sistem je posebna storitev, ki jo izvajamo pred vsakim nanosom permanentnega gel laka. IBX sistem učvrsti vaše naravne nohte, sanira poškodovane, scepljene nohte, prepreči dehidracijo in zaščiti naravne nohte pod permanentnim lakom. Je edini sistem, ki delujo znotraj nohta!