O.P.I. UMETNI NOHTI

Home / O.P.I. UMETNI NOHTI /

 


'OPI umetni nohti' je ena najbolj specializiranih tehnik nege umetnih nohtov na svetu in zaradi večletnih izkušenj tudi ena najbolj prodajanih storitev v našem studiu.


Ta specialna 'porcelan tehnika' zahteva veliko znanja, s katerim se ponašamo v našem studiu. Gre za tehniko nanosa obstojnega dvokomponentnega materiala (porcelana), ki daje nohtom popolnoma naraven videz in izjemno visoko obstojnost. Primeren je za uporabnice, ki pri svojem delu uporabljajo veliko vode ali imajo opravka z različnimi snovmi, kot so praški ali čistila, za kar potrebujejo zelo obstojne nohte. Porcelan tehnika zato ponuja zaščito vašim naravnim nohtom, saj jih utrdi ter preprečuje stik z vodo ali drugimi pralnimi sredstvi, ki nohte sicer lahko poškodujejo. Zaradi svoje strukture porcelan omogoča tudi visoko obstojnost laka, ki se tudi pri intenzivnejši uporabi ne kruši ali lušči, obstojen pa je lahko tudi več kot 14 dni.
   

Priprava:
Naravne nohte najprej nežno matiramo s fino pilico in z BOND-AID tekočino za nohte, da jih »okisa« in s tem zaščiti pred glivicami.

Obdelava:

Ob vašem prvem obisku pripravimo ustrezne umetne konice, če vaši naravni nohti niso dovolj dolgi. Z BIO lepilom jih nalepimo na konice nohtov, ki jih zatem ustrezno skrajšamo in oblikujemo. Umetne nalimke nato ojačamo z dvokomponentnim materialom (porcelanom), ki se zatem posuši na zraku. Pri vsakem naslednjem obisku vam za ojačitev v nadaljnji negi obnovimo le porcelanski nanos na naravnem nohtu, sledi obdelava s pilicami in poliranjem ter lakiranje in modna poslikava nohtov.

Francoska manikira:

Pri nanašanju porcelana lahko na vaših nohtih naredimo permanentno konico v beli barvi ali v drugih trendovskih barvah ABSOLUTE FX. Te trajno obarvane konice ostanejo na nohtih tudi ob odstranjevanju laka. Barve so na voljo v 16 modnih odtenkih.

Lakiranje in modna poslikava nohtov:

V našem studiu lahko izbirate med številnimi odtenki iz palete OPI lakov, ki jih barvni oblikovalci sezonsko redno dopolnjujejo z najnovejšimi barvnimi trendi v svetu mode in filma. Če ste umetniško bolj naklonjeni ročno poslikanim nohtom, imamo za vas pripravljenih najmanj 200 različnih predlogov modnih poslikav, veseli pa smo tudi vaših idej in želja.

Poškodba nohta

Umetne OPI nalimke dodamo le ob prvem obisku ali ob morebitnem zlomu ali poškodbi vašega nohta.

Uporabnicam prijazni materiali

Porcelan kot material ne vsebuje kislinskih ali nedovoljenih komponent in je s strani strokovnih inštitucij prepoznan kot uporabnikom prijazna snov.