O NAS

Home / O NAS /

Drage uporabnice, dobrodošle na spletni strani Studia Nina!

V našem kozmetičnem studiu skrbno negujemo vašo lepoto in vas ob vsakem vašem obisku kar se da razvajamo. Ker si to tudi zaslužite!

Pri nas se boste počutile kot v krogu prijateljev, lepo in zaželeno. Sprejeli vas bomo v lepo urejenih, svetlih in klimatiziranih prostorih, ki zagotavljajo dovolj intimnosti in zasebnosti. Seveda vam je pred salonom na voljo dovolj parkirnih prostorov in zadrege s parkiranjem vašega avta tako sploh ne bo. Ne poleti ne pozimi.

Specializirani smo za vrhunsko nego nohtov v najnaprednejših tehnikah in ostale lepotne kozmetične storitve. Nege izvajamo z vrhunsko kozmetiko MATIS, OPI in LCN.  Ves čas sledimo svetovnim novostim, kar je v naši dejavnosti neprestano v ospredju. Strankam nudimo takojšnjo in najkakovostnejšo nego, seveda pa je naše delo s tremi desetletji izkušenj naša največja referenca. Svojo strokovnost ves čas dopolnjujemo z najnovejšimi znanji, ki jih pridno pridobivamo z vedno novimi šolanji in tečaji doma in v tujini. To nam seveda omogoča tudi nenehno uvajanje  novih storitev ali metod kozmetične obdelave ali nege.

V salonu uporabljamo večnamenski stol, na katerem lahko izvajamo več storitev hkrati. S tem vam prihranimo veliko časa, hkrati pa vam za dve storitvi, ki jih izvajamo istočasno,  priznamo še dodaten popust. V salonu uporabljamo tudi prilagojeni masažni stol, ki ga koristijo naše stranke z bolečinami v hrbtenici. Tudi tu lahko hkrati ob masaži hrbta izvajamo nego nohtov na rokah ali nogah, saj je maksimalno udoben in se prileže po napornem delu v službi. In to le zato, da ne boste predolgo čakale, saj je vaš čas­ še posebej dragocen.

Zato si tudi vi privoščite prijetne trenutke, ko vas bomo v studiu z veseljem razvajali in negovali, da boste še naprej samozavestne in zdrave izpolnjevale pričakovane rezultate in razveseljevale svojo družino in prijatelje. Negovanost, urejenost in dobro počutje so namreč temelji vašega zdravja. Poskrbite torej najprej zase, da boste lahko dale moč in energijo tudi okolju, v katerem živite in delate.

Vaš Studio Nina