Blog

Home / Blog /

4
jul

Deli na :

Vroči dnevi in dopusti so končno pred nami, topel julij, morje, sonce in brezskrbno uživanje pa se je za nekatere že začelo! Da boste na svojem dopustu čim bolj brezskrbno uživale, vam predlagamo 4 storitve, s katerimi boste lepe, urejene in samozavestne prav cel dopust!

1. Nega nohtov: lepi in urejeni nohti, ki jih v poletnih mesecih lahko poživimo z močnejšimi barvami, bodo izražali vašo urejenost, simpatičnost in odprtost - vseh 14 dni dopusta. V našem studiu vam nudimo nego nohtov z geliranjem (porcelan) tehniko ali Gel lak tehniko, ki ojača nohte ter jih naredi izjemno obstojne. Kamenčki in slana voda vam tako ne bodo prišli do živega, nohti pa bodo lepi tudi po prihodu domov!

2. Depilacija: Depilacijo vseh delov telesa izvajamo z izjemno kakovostnimi naravnimi voski Lycon. Vosek LYCON je narejen iz najboljših naravnih smol, čebeljih voskov in z dodanimi čutnimi aromaterapevtskimi sestavinami. Zagotavlja vrhunske rezultate, saj učinkovito odstranjuje tudi najbolj trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter in zagotavlja do 70% manj bolečine.

3. Pedikura: Če so vaša stopala v dobri formi, si lahko z urejenimi nohtki kar hitro obujete lahkotno poletno obutev, na katero ste že komaj čakale vse te mesece. V primeru, da z vašimi stopali niste najbolj zadovoljne, pa vam svetujemo obisk našega salona, kjer nudimo profesionalno negovalno in medicinsko pedikuro. Za brezhiben videz vaših stopal in zdrav ter zanesljiv korak bomo poskrbeli s kozmetiko LCN, ki ima odličen negovalen, osvežujoč in antiseptični učinek.

4. Permanetne trepalnice: Ko ste urejene že pred jutranjo kavico in tudi po skoku v morje! V našem studiu vam ponujamo enkratno priložnost, da zasijete z modnim dodatkom, ki vam bo odprl pogled, poudaril vaše lepe oči in vam pomembno skrajšal čas jutranjega ličenja. Brez maskare in brez odstranjevalcev ličil boste na plaži videti urejene cel dan in še naslednje jutro. 

Ne pozabite tudi na našo akcijo! Ob naročilu na dve storitvi v vrednosti nad 25 € vam priznamo 10 % popust! Pokličite nas že danes na 041 888 846!

Želimo vam prijetne in brezskrbne poletne dni!